BaerneEnsemble

Een heterogeen ensemble voor volwassenen. Van viool tot saxofoon. Elke veertien dagen in een ontspannen sfeer met elkaar musiceren op maandagavond.

Lesdag(en): Maandag
Docent(en): Monique Kruijdenberg
Aantal lessen: 19

BaerneKoor

Dit koor bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste zangers en zangeressen vanaf 50 jaar. Het koor geeft twee keer per jaar een concert en gaat zo nu en dan op concours. Enige zangervaring is gewenst. Op dit moment vinden er geen repetities plaats, als gevolg van de corona-richtlijnen.

Lesdag(en): Dinsdag
Docent(en): Hans Cok
Aantal lessen: 38

Bandcoaching

Aantal lessen: 38

Bohemian Koor

Dit koor bestaat uit zangers en zangeressen. Het koor zingt de popklassiekers van ABBA, Queen, Michael Jackson en popliedjes uit de meer alternatieve hoek van Fleetfoxes, Lianne La Havas, Agnes Obel.

Lesdag(en): Donderdag
Docent(en): Birgit de Priester
Aantal lessen: 38

Hoornpracht

Het hoornensemble HoornPracht bestaat sinds september 2017, telt nu 6 leden en staat onder leiding van Jozé Aaftink. Zij geeft les op de hoorn in onder andere Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Papendrecht, Ridderkerk en Maassluis. De leden van Hoornpracht komen dan ook uit allerlei plaatsen, maar zijn maandelijks met elkaar verenigd in gebouw De Baerne in 

Verder lezen

Lesdag(en): Woensdag
Docent(en): Jozé Aaftink
Aantal lessen: 10

Vrouwen Ensemble

Zing eens een keer mee om te ontdekken of dit jouw ideale dinsdagavondinvulling wordt! Geformeerd uit zangleerlingen en zangeressen met zangervaring. Op dit moment vinden er geen gezamenlijke repetities plaats, als gevolg van de corona-richtlijnen.

Lesdag(en): Dinsdag
Docent(en): Mariët Kaasschieter
Aantal lessen: 38