Voorstelling van De Buurtjes op zondag 10 maart in De Baerne

Op zondag 10 maart spelen De Buurtjes een speciale improvisatietheater voorstelling voor kinderen in het theater van CultuurLocaal: De Baerne, Buitenlandse Baan 1.
De Buurtjes bestaat uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies.

De Buren van Marlies maken al meer dan tien jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds 2016 jaar maken ze als De Buurtjes ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen.
Regelmatige bezoekers van De Baerne herkennen misschien Tessa Vugts, die als Tante T vier keer per jaar veel kinderen een leuke middag bezorgt met haar improvisatievoorstelling De Speelfabriek.

 

Tijdens de voorstelling van De Buurtjes worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën geven voor de scenes.
En als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen! 
Wie weet speel je wel een gevaarlijke draak in een spannend sprookje, trek je gekke bekken naar een deftige koning of komen je wensen uit op het podium! Na afloop is er voor elk kind limonade en wat lekkers
Een leuke middag voor zowel de kinderen als de ouders!

 

De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 start de voorstelling, die tot 15:00 duurt.
De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders.
Kaartjes kosten 5 euro per stuk en kan je reserveren via www.deburenvanmarlies.nl/html/reserveren.html of op 10 maart aan de deur kopen.