Thierry Castel over de muzieklessen piano

Via een brede interesse heb ik mezelf veelzijdig ontwikkeld; van klassiek tot jazz, songwriting tot muziekproductie. 

Creativiteit staat hoog in het vaandel bij mij en ik probeer leerlingen dan ook altijd te stimuleren om zelf te blijven ontdekken en te experimenteren met het instrument. Piano leren spelen, liedjes schrijven, meer te weten komen over muziektheorie, ik kan jou met veel dingen helpen!

Ervaring:

• Gediplomeerd pianodocent aan Codarts Rotterdam - Bachelor Jazz Piano

• Meer dan 15 jaar ervaring in het lesgeven

• Naast het spelen in clubs, theaters en concerthallen in Nederland tour ik regelmatig internationaal (Engeland, Japan, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Korea en China).

Contact:

Nieuwsgierig naar de andere docenten van CultuurLocaal? Klik dan hier voor het overzicht.

Gevarieerd aanbod CultuurLocaal Barendrecht

CultuurLocaal heeft een gevarieerd aanbod van muziekonderwijs. Op verschillende locaties in Barendrecht kunnen jong en oud bij ons terecht voor muziekles op verschillende instrumenten en natuurlijk zang. Zowel klassiek en lichte muziek zijn vertegenwoordigd en er zijn individuele en groepslessen. Alle leerlingen kunnen met regelmaat meedoen met leuke projecten waarin vaak verrassende combinaties worden gemaakt. Naast een muziekschool is CultuurLocaal ook uw adres voor improvisatietheater en in de nabije toekomst ook voor andere vormen van theaterles.  Al onze docenten streven naar de hoogste kwaliteit van lesgeven op elk niveau en willen steeds het beste in hun leerlingen naar boven halen.

Tarieven     l     Contact