Theatersport

Gratis proefles theatersport

Theatersport. Een zoektocht naar een schat op een onbewoond eiland waar suikerspinnen groeien, met een raket naar een mysterieuze planeet om een ruimtewezen frikadellen te leren eten… In je fantasie kan het allemaal! Wil jij samen met andere kinderen een mooi verhaal bedenken en spelen op een podium? Wil je jezelf en anderen verbazen met wat je allemaal met je fantasie aan avonturen kunt beleven? Kom dan op woensdagmiddag de cursus Theatersport van Tante T. volgen in de Baerne!

In de cursus van 10 lessen leer je samen met anderen een nog nooit eerder bedacht verhaal neer te zetten op een podium. Dat noemen we improviseren. Met je medespelers maak je een theaterscène waarbij je gebruik maakt van je eigen fantasie en die van de ander, of van het publiek. Samen met je medespelers maak je een hoop plezier door alle verhalen die voorbij komen!

Door samen te improviseren, leer je jezelf en de ander beter kennen, je durft makkelijker zelf initiatief te nemen en je leert hoe je een verhaal opbouwt.

Met hulp van verschillende spelvormen werk je in de cursus toe naar een einddoel: een presentatie voor ouders en belangstellenden waarbij je samen met je medespelers laat zien wat je hebt geleerd!

Laat jezelf én anderen stralen!
Meld je nu aan bij info@cultuurlocaal.nl of neem een kijkje op de gloednieuwe website van CultuurLocaal: www.cultuurlocaal.nl

Voor wie? Kinderen tussen 8 en 12 jaar
Op welke dag? Woensdagmiddag tussen 16:00 en 17:30 u.
Waar? In de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht Centrum.
Wanneer? Na de zomervakantie
Prijs? € 80,-

Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je binnenkort al in en stuur een e-mail naar info@cultuurlocaal.nl