Muzieklessen (doorlopend)

Muzieklessen met gediplomeerde docenten bij CultuurLocaal

Je kan bij CultuurLocaal terecht voor muzieklessen op veel verschillende instrumenten. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Je kan de lessen individueel volgen of in een groepje van 2 tot 4 leerlingen.

We stimuleren het samenspelen van leerlingen in projecten, bandjes, koren en ensembles. De afdeling lichte muziek organiseert bijvoorbeeld twee maal per jaar een Band Avond. Ook is er een Groot Meespeelorkest, dat regelmatig in actie komt en kijken gitaarleerlingen jaarlijks uit naar het Groot Gitaar Gala.

Leerlingen kunnen regelmatig mee doen met leerlingenuitvoeringen in onze fraaie BaerneZaal. Dat is een leuke, inspirerende ervaring voor de leerling zelf en voor ouders en andere belangstellenden.

Op dit moment hebben we plek voor leerlingen op:

dwarsfluit, blokfluit, hobo, klarinet, gitaar (akoestisch en elektrisch), slagwerk, hoorn, trompet en bariton, trombone, keyboard, piano, viool, cello, harp, saxofoon, zang.

Tarieven     l     Direct inschrijven

Leerlingen

CultuurLocaal staat open voor alle Barendrechters, van jong tot oud en van alle culturen. We hebben een mooi aanbod muzieklessen voor kinderen vanaf de jongste leeftijd tot en met een koor voor senioren. Liefhebbers van improvisatietheater kunnen bij ons ook terecht.

Docenten

CultuurLocaal vindt kwaliteit belangrijk. We werken dan ook alleen samen met gediplomeerde docenten.
Informatie over al onze docenten vindt u hier.

Instrumenten

Wij bieden lessen aan op de een grote verscheidenheid aan instrumenten. De populaire keuzes gitaar, viool en piano, maar ook bijvoorbeeld cello, hoorn en trompet en het meest natuurlijke instrument van allemaal: de stem!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.