Kindercursussen bij CultuurLocaal

Behalve doorlopende instrumentale lessen zijn er bij CultuurLocaal ook cursussen voor kinderen van 1 tot 6 jaar zoals Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters. Voor deze cursussen gaan we uit van een groepsgrootte van 6 leerlingen. Bij minder aanmeldingen kan de lestijd zonder prijswijziging worden aangepast.

Daarnaast zijn er speciale kennismakingscursussen.  De kinderen kunnen kiezen uit vele instrumenten zoals de gitaar, accordeon, harp,  viool en de dwarsfluit. Deze cursussen zijn voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar en deze cursussen worden als duoles gegeven. Als er geen duo gevormd kan worden, wordt de cursus als individuele les gegeven tegen dezelfde prijs met een aangepaste lestijd.

Kinderen kunnen ook kiezen voor een kinderkoor. Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Voor kinderen vanaf 10 jaar bieden we DJ- en muziekproductie-cursussen aan. DJ- lessen worden als individuele les gegeven. Muziekproductie vanaf 16 jaar wordt als duoles aangeboden.

De cursussen starten twee keer per jaar: na de zomervakantie en na de kerstvakantie. Kinderen die een kennismakingscursus gevolgd hebben krijgen op deze manier de gelegenheid om na het volgen van bijvoorbeeld de gitaarcursus over te stappen op een andere cursus. Op die manier maak je in een jaar tijd kennis met twee instrumenten.

Maar ook overstappen naar de gewone instrumentale muziekles of zangles is mogelijk.

Via de links hierboven kan je zien welke cursussen er gepland zijn. Daar kan je ook doorklikken naar het inschrijfformulier.

Tarieven     l     Direct inschrijven

Leerlingen

CultuurLocaal staat open voor alle Barendrechters, van jong tot oud en van alle culturen. We hebben een mooi aanbod muzieklessen voor kinderen vanaf de jongste leeftijd tot en met een koor voor senioren. Liefhebbers van improvisatietheater kunnen bij ons ook terecht.

Docenten

CultuurLocaal vindt kwaliteit belangrijk. We werken dan ook alleen samen met gediplomeerde docenten.
Informatie over al onze docenten vindt u hier.

Instrumenten

Wij bieden lessen aan op de een grote verscheidenheid aan instrumenten. De populaire keuzes gitaar, viool en piano, maar ook bijvoorbeeld cello, hoorn en harp en het meest natuurlijke instrument van allemaal: de stem!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.