Wim Stoffer over de muzieklessen trombone

“Vanaf een leeftijd van ongeveer 9 jaar is het mogelijk om te beginnen met lessen voor trombone/tuba. Deze lessen worden in individuele vormen gegeven met als toegevoegde waarde: ensemblespel. Alle stijlen komen aan bod: klassiek, licht en improvisatie. Ik probeer bij het aanbieden van de lessen maatwerk te leveren. Voor meer informatie -een gesprek of proefles- bent u altijd welkom.”

Ervaring:

• Aan het conservatorium van Rotterdam gestudeerd, hoofdvak trombone klassiek en bijvak jazz met een aantekening euphonium

• Actief in klassieke orkesten, big bands, Metropole orkest en diverse musical orkesten

Contact:

Nieuwsgierig naar de andere docenten van CultuurLocaal? Klik dan hier voor het overzicht.

Gevarieerd aanbod CultuurLocaal Barendrecht

CultuurLocaal heeft een gevarieerd aanbod van muziekonderwijs. Op verschillende locaties in Barendrecht kunnen jong en oud bij ons terecht voor muziekles op verschillende instrumenten en natuurlijk zang. Zowel klassiek en lichte muziek zijn vertegenwoordigd en er zijn individuele en groepslessen. Alle leerlingen kunnen met regelmaat meedoen met leuke projecten waarin vaak verrassende combinaties worden gemaakt. Naast een muziekschool is CultuurLocaal ook uw adres voor improvisatietheater en in de nabije toekomst ook voor andere vormen van theaterles.  Al onze docenten streven naar de hoogste kwaliteit van lesgeven op elk niveau en willen steeds het beste in hun leerlingen naar boven halen.

Tarieven     l     Contact