Arthur Mols over zijn passie als docent drummen

“Heb jij er altijd al van gedroomd drummer te worden? Mee te spelen op jouw favoriete muziek en te ervaren hoe het is te drummen in een echte live band? Jong en oud iedereen kan leren drummen en ik kan jou hierbij helpen. Tijdens de lessen staat de student centraal, en wordt er ingespeeld op jouw belevingswereld en speelniveau. Pop, rock, dance of Afro-cubaans, alle stijlen komen tijdens deze lessen voorbij en jij kan ze leren! Leer jouw drumpartijen uit te werken tot een echte ‘drumscore’ en samen te spelen tijdens de vele (band)projecten. Ben jij klaar om de vetste drum fills en drum grooves te leren spelen? Neem dan snel contact met me op of doe een gratis proefles!”

Ervaring:

• In 2005 afgestudeerd aan de Rockacademie Tilburg

• Sinds 2014 een eigen Popschool in Oisterwijk genaamd ‘Groovability’, waar er naast Drumles, Gitaarles, Zangles, etc ook ruimte is voor Dj/Producing, Bandcoaching en Desktop Publishing

• Drumlessen verzorgd voor Stichting Tobe Barendrecht

• Naast les geven ook zelf actief met oa. Amstellive, Hillstreet en LEV (ex K-otic)

Contact:

Nieuwsgierig naar de andere docenten van CultuurLocaal? Klik dan hier voor het overzicht.

Gevarieerd aanbod CultuurLocaal Barendrecht

CultuurLocaal heeft een gevarieerd aanbod van muziekonderwijs. Op verschillende locaties in Barendrecht kunnen jong en oud bij ons terecht voor muziekles op verschillende instrumenten en natuurlijk zang. Zowel klassiek en lichte muziek zijn vertegenwoordigd en er zijn individuele en groepslessen. Alle leerlingen kunnen met regelmaat meedoen met leuke projecten waarin vaak verrassende combinaties worden gemaakt. Naast een muziekschool is CultuurLocaal ook uw adres voor improvisatietheater en in de nabije toekomst ook voor andere vormen van theaterles.  Al onze docenten streven naar de hoogste kwaliteit van lesgeven op elk niveau en willen steeds het beste in hun leerlingen naar boven halen.

Tarieven     l     Contact